Kirkevej 10, Sejstrup, 6740 Bramming

Veludnyttet ejendom med charme og stil

Denne smukke ejendom er løbende renoveret og er yderst veludnyttet. Der er bl.a. indlagt jordvarme og taget er skiftet i 2011-2012. Der er gode udenoms arealer og stort værksted.

Indeholder: Entre/baggang med god skabsplads, to gode og hyggelige værelser, begge med hemse, trægulv og synlige spær. Pænt badeværelse med gulvvarme. Bryggers, hvor jordvarmeanlægget står og med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Stort badeværelse med klinker, synlige spær og gulvvarme. Soveværelse med indgang til walk-in, trægulv. Lyst køkken/alrum i åben forbindelse til stue. Stue med trægulv.

1. sal: Stort opholdsrum, hvor kun fantasien sætter grænser. Her kan indrettes kontor, stue, spillerum, eller hvad der ellers måtte ønskes. Her har man ligeledes synlige spær, som gør rummet ekstra charmerende. Stort værelse med skabsvæg.

En ejendom der absolut er et besøg værd, hvis man ønsker gode kvadratmeter og skøn udenoms plads til at boltre sig på, og stadig gerne vil have naboer og nyde det hyggelige landsby miljø.

Lidt info om Sejstrup:
Sejstrup er en mindre landsby med kun 4 km. til Bramming, hvor man har mange indkøbsmuligheder og cykelsti hele vejen. Derudover er der kun 12 km. til Ribe og 18 km. til Esbjerg.

I Sejstrup har man trinbrædt, hvor man kan komme med toget til Bramming/Ribe. Fra Sejstrup er der kort afstand til Hunderup, hvor der er mange faciliteter, bl.a. børnehave, velfungerende købmand, forsamlingshus mm.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.