Ewalds Alle 51, 6700 Esbjerg

Prisvenlig ejendom på 166 etagermeter

Nu udbydes denne prisvenlige og indbydende ejendom på 166 etagemeter, med den skønneste have.

Boligen er beliggende få hundrede fra den populære Rørkjær skole (Urban R) og indkøb, her er ikke langt til grønne områder eller centrum samt det nye indkøbsmekka "Broen", som skulle stå færdigt i April 2017.

Husets baghave vender således, at man har sol hele dagen, og anlagt så den er nem og vedligeholde, hvorfor køber blot skal nyde de danske solvejrsdage i ro og fred.

Boligen indeholder, stueplan:
Rummelig entré med trægulv og trappe til kælderen. HTH køkken med lyst inventar, træbordplade samt spiseplads. Badeværelse med inventar fra 2011, væghængt toilet og gibsloft. Dobbelt stue med god plads til både spise- og opholdsstue. Fra stuen er der direkte adgang til en særdeles brugbar udestue på 14 kvm. Her er troldtekt loft, klinker på gulvet samt direkte nedgang til baghaven, terrasse samt overdækket terrasse.

Kælder:
Godt bryggers med installation til vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelse med bruseniche, samt pæne elementer. 4 gode disponible rum - de to af rummene er idag indrettet til ét rum med direkte adgang til et andet rum, der fungerer som walk-in closet. Bagerst i kælderen finder man et værksted, eller hvad man ellers måtte have behov for.

Har boligen vakt din interesse? Så ring og book en uforpligtende fremvisning, så vi kan vise dig mulighederne i denne prisvenlige ejendom.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.