Majvej 4, 6705 Esbjerg Ø

214 etagemeter med nyere tag og vinduer

Super skøn villa med nyere tag og vinduer og stor indbygget garage, og med kun 200 meter til skole.

Andrup er et skønt og børnevenligt lokalsamfund med egen skole (til og med 9 klassetrin), idrætsforening, købmand osv. Endvidere er Andrup i en god udvikling og ligger nær afkørslen til motorvejen.

Ejendommen på hele 214 etagemeter fremstår bl.a. med tag og vinduer fra 2007, dobbelt garage med automatisk porthejs, så du kan gå tørskoet ind i huset samt gode store terassearealer.

Boligen indeholder:
Bryggers med vask samt installation til vaskemaskine og tørretumbler. Gæstetoilet. Godt værelse. Velholdt køkken med masser af skabsplads samt mindre spiseplads. Bred og rummelig fordelingsgang i forlængelse af vindfang. Badeværelse med gulvvarme. Soveværelse med indbyggede skabe. 2 gode værelser med faste skabe. Kæmpe spisestue og stue i forlængelse af hinanden, det er så stort at der, udover at være plads til spiseafdeling og sofaarrangement, er plads til flere hyggekroge hvis man ønsker dette. For enden af stuen er yderligere et værelse, her er skabsvæg samt direkte adgang til badeværelse med brus og sauna. Fra stuen er ligeledes adgang til ejendommens kælder, kælderen er af en særdeles god kvalitet og er med flotte sorte gulvklinker, direkte udgang til terrasseareal - kælderen har mange anvendelsesmuligheder, evt. kontor, stort teenageværelse eller et rum til en pladskrævende indendørs hobby.

Ejendommen har masser af muligheder og med en nem sydvendt have, så aftenerne kan nydes i fulde drag.

Ring og forhør nærmere om denne spændende ejendom, med en super beliggenhed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.