Gabelsvej 13, 6740 Bramming

Prisvenlig og veludnyttet bolig i Bramming

Prisvenlig og veludnyttet bolig, med helt nyt halvengoberet tegltag og zinktagrender fra 2016

Nu udbydes denne fine ejendom, hvor der er mange muligheder. Ejendommen er fordelt med 116 kvm. bolig i hovedejendommen fordelt på 2 plan. Fra hovedejendommen går man via et overdækket areal, hen til et anneks som har et boligareal på 37 kvm. Annekset har mange anvendelsesmuligheder, men er selvfølgelig oplagt til den unge teenager, der skal forberede sig på at flytte hjemmefra. Alternativt kunne det indrettes til den selvstændige erhvervsdrivende, der har brug for ekstra plads.

Hovedejendommen indeholder: Stor og rummelig entré. Bryggers med god opbevaringsplads. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Flot køkken-alrum med velholdt inventar, gode hårde hvidevarer samt stor spiseplads. Hyggelig stue. Soveværelse. Godkendt og registreret udestue, som derfor forlænger den danske sommer.

1. sal: Repos med plads til hyggeområde, kontorområde, eller fællesrum alt efter hvad man måtte have behov for. 2 gode værelser, begge med fast skab.

Anneks: Entré. Badeværelse med bruseniche, lyst inventar samt gulvvarme. Stort værelse med plads til både sove- og opholdsafdeling.

Til ejendommen hører endvidere garage samt værksted samt en lukket sydvestvendt terrasse i en veletableret have. Helt bagerst i haven har sælger, med godkendelse fra kommunen, etableret en låge, som går direkte ud til det gode stisystem. Stisystemet fører direkte til de mange grønne arealer som dette område i Bramming byder på.

Så ønsker du dig en yderst prisvenlig bolig der fremtidssikrer din familie, er her den oplagte mulighed. Ring og book en uforpligtende fremvisning, du vil ikke fortryde det.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.