Ll Darumvej 6, Ll Darum, 6740 Bramming

Håndværkertilbud eller stor byggegrund i Lille Darum

Håndværkertilbud eller stor byggegrund i Lille Darum, med kun 1,5 km. til St. Darum.

Nu udbydes denne gode mulighed i det lille lokalsamfund Lille Darum. Ejendommen er beliggende på en gade, hvor mange ejendomme er enten totalrenoverede eller nybyggede. Man får derfor en ejendom med en landlig beliggenhed, med udsigt over marker, men samtidig med en flot bebyggelse ved naboerne og med kort afstand til St. Darum, med de mange lokale arrangementer og faciliteter.

Ejendommen fremstår helt rå og dermed klar til det helt store projekt. Køber må påregne udgifter til renovering, idet ejendommen indvendig er uden køkken og i en ikke beboelig stand. Udvendig fremstår ejendommen i en pænere stand, men der må ligeledes påregnes udgifter til opdatering af det udvendige.

Boligens indretning: Entré. Spisestue og stue i ét med plankegulv. God størrelse køkken (uden inventar). Baggang. Mindre badeværelse.

1. sal: Repos med plankegulv. 3 gode værelser ligeledes med plankegulve.

BYGGEGRUND:
En anden, men mindst ligeså god mulighed, er at bygge et nyt hus, der er for området ingen lokalplan, ligesom der ej heller er begrænsninger via tinglyste servitutter, det er således blot fantasien (og alm. byggeregler) der sætter grænsen for mulighederne for grunden.

MULIGHEDER FOR KØB:
Mulighed 1, kontantpris 348.000,-: Huset som det er og forefindes.
Mulighed 2, kontantpris 398.000,-: Sælger forestår nedrivning af huset. Nedrivningen indebærer at sælger fjerner alt fra sokkel og op.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.