Godthåbs Alle 23, 6705 Esbjerg Ø

Stor flot villa under Boldesager skoledistrekt

Nu udbydes skøn velholdt villa i 3-plan, med attraktiv beliggende på stille allé.

Med denne beliggenhed, hører man under det populære skoledistrikt "Boldesager" og er ligedes i både gå- og cykelafstand til centrum.

Boligen har et etageareal på hele 245 m2 og fremstår generelt vedligeholdt og flot.

Boligen indeholder i stueplan: Stor entré/hall med lyse klinker med gulvvarme, trappe til 1. sal og kælder samt med adgang til stue og køkken alrum. Gæstetoilet. Køkken-alrum med velholdte ældre køkkenelementer, spisekammer/viktualierum samt direkte udgang til hævet træterrasse. Stor lys stue med flot gulv og med masser af indretningsmuligheder.

1. sal: Kæmpe stort repos, med udgang til altan. Her er mange anvendelsesmuligheder afhængig af hvad du ønsker og efterspørge, herunder evt. ekstra værelse, såfremt man måtte ønske dette. Derudover byder 1. salen på godt lyst badeværelse med brus samt 3 gode værelser af forskellig størrelse.

Kælder: Meget anvendelig kælder med 4 gode disponible rum. Her er vaskerum med vaskefaciliteter, god skabsplads, bruseniche samt muligheden for reetablering af toilet. Bryggersafdeling med vask. 2 store disponible rum, der idag benyttes som hhv. værksted og multirum/hyggeafdeling.

Udvendigt fremstår huset rigtig pænt, foran ejendommen er der en garage samt en pæn nem anlagt forhave. Baghaven er ligeledes pænt og simpelt anlagt og endvidere med flere hyggekroge og med skøn pavilion i baghaven - så her kan alle være med og slappe af.

En rigtig spændende villa med fine detaljer og helt klart et besøg værd.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.