Birke Alle 26, 6740 Bramming

Total indflytningsklar med en fantastisk belliggenhed

Total indflytningsklar ejendom med én af Brammings bedste beliggenheder.

Denne flotte rødstensvilla er gennemrenoveret i løbet af de seneste 10 år, her kan bl.a. nævnes betontag fra 2007, vedligeholdelsesfrit udhæng fra 2016, samtlige vinduer skiftet mellem 2012 - 2015, hulmursisoleret i 2014 samt nye gulve, lofter og badeværelser fra 2012 - kort sagt er villaen super velholdt og lige til at flytte ind i.

Ejendommen er beliggende med kun ca. 150 m. til Nordre skole og den populære Vestskov (se områdebilleder i salgsopstillingen), ca. 300 m. til god børnehave samt i gå- og cykelafstand til indkøb og Bramming midtby.

Boligen indeholder:
Éntre/bryggers med klinkegulv samt skydelåger der skjuler installationer og vaskemaskine og tørretumbler. Super fint JKE køkken med lækkert lysindfald til den hyggelige spisekrog hvor morgenmaden kan nydes, her er godt med bordplads, gode hårde hvidevarer samt mange skuffer og skabe. Indretningsvenlig stue med udgang til overdækket terrasse der er totalrenoveret i 2016, alt i vedligeholdelsesfrie materialer. 2 Badeværelser i ens moderne design, begge badeværelser er med gulvvarme, brus og super lækkert inventar, det ené badeværelse har ligeledes en integreret sauna. Soveværelse samt 3 ekstra værelser, alle værelser er af en god størrelse og fordelt så man har mulighed for separat forældre- og børneafdeling. Rummelig fordelingsgang, som er udnyttet med masser af opbevaringsplads bag skydelåger eller i det indbyggede skab.

Tilhørende til villaen er der en stor og anvendelig garage med automatisk porthejs med redskabsrum i forlængelse heraf.

Ring og få en uforpligtende fremvisning af denne super gode villa, der er lige til at flytte ind i.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.