Januarvej 6F, Andrup, 6705 Esbjerg Ø

Indflytningsklar andelsbolig i Andrup

Skøn andelsbolig fra 2004, i det dejlige lokalsamfund Andrup.

Hvis du er typen der leder efter en dejlig vedligeholdelsesnem bolig, i et område hvor der er trygt og godt, og hvor man kan hilse på naboen når man møder hinanden ved den lokale købmand. Hvis du er det, så kunne denne andelsbolig meget vel være lige det du går og leder efter.

Andelsboligen er opført i 2004, her er en moderne planløsning, gulvvarme overalt og en dejlig sydvestvendt terrasse, der støder op til foreningens store grønne fællesområde.

Boligen indeholder:
Entré. Lyst badeværelse med bruseniche. Bryggers med installation til vaskemaskine og tørretumbler samt skabsvæg. Stort soveværelse med skabsvæg. Dejligt køkken-alrum i åben forbindelse til den indretningsvenlige stue, hvor lyset vælter ind gennem det store vinduesparti ud mod gårdhaven. Ekstra værelse/kontor med skabsplads.

Udover det indvendige har man desuden et skur på 9 m2 samt egen carport.

Lyder det som en bolig for dig, skal du ikke tøve med at ringe, vi giver gerne en uforpligtende fremvisning og svarer på eventuelle spørgsmål du måtte have.

Lidt info om Andrup
Andrup er en dejlig "plet" for børnefamilien - her er masser af frisk luft, grønne arealer og gode sportsfaciliteter. Andrup har tillige egen købmand og skole (til og med 9 klassetrin). Herudover kan oplyses at Esbjerg midtby nåes inden for 15 min, og motorvejen nåes inden for ganske få minutter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.