Wessels Alle 17, 6700 Esbjerg

Meget flot og arkitekttegnet villa, beliggende under Rørkjærskole distrikt

Beliggende med kort afstand til midtbyen, finder man denne spændende og indflytningsklare villa i Østerbyen.

Østerbyen er kendetegnet ved sin meget centrale beliggenhed i forhold til midtbyen. Her er man således i gå-/og cykelafstand ind til Esbjerg Centrum og det nye spændende indkøbscenter Broen. Samtidig er Østerbyen en super charmerende bydel der qua sine gamle huse, flotte allé gader, fremstår hyggelig og er ikke noget man finder mange andre steder i Esbjerg.
Villaen er akitekttegnet, og fremstår i en utrolig spændende og moderne byggestil, bla. med køkken/alrum, store badeværelser samt seperat forældre og børneafdeling. Endvidere er villaen super flot renoveret og er således lige til at flytte ind i.
Ejendommen tilhører Rørkjær skole ifølge mail fra Esbjerg Kommune

Indeholder:
Flot og rummeligt bryggers med skabsvæg. Stort og stilfuldt køkken/alrum fra 2008 med super fint lysindfald, samt flotte egetræsgulve. Fra alrummet er der åben forbindelse til skøn lys og stor stue med flotte egetræsgulve, samt udgang til solvendt terrasse og have. Badeværelse med bruseniche samt gulvvarme. Fordelingsgang med travertinergulv. Værelse med trægulv. Kontorafsnit (her er der mulighed for at lukke dette af til et værelse eller lave værelset ved siden af større, jf. plantegtningen).
Super lækkert badeværelse fra 2015 med vandskurede vægge, badekar, bruseniche, samt gulvvarme.

Forskudt niveau (øvre niveau):
Hyggestue med travertinergulv, samt udgang til meget stor og fin hævet terrasse med udsigt over haven. Dejligt soveværelse med skydelågsskabe.
Forskudt niveau (nedre niveau):
2 rigtig gode og store børneværelser med trægulv, samt egen indgang.

Tilhørende garage med redskabsrum samt dejlig ugeneret have og skønne terrassearealer.

Denne spændende bolig skal SES OG OPLEVES.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.