Ravnsøvej 12, Grimstrup, 6818 Årre

302 kvm bolig i højeste kvalitet

Fuldstændig fantastisk ejendom - med flere muligheder - og kun ca. 20 min. kørsel til Esbjerg midtby.
Ejendommen er oprindeligt fra 1950, men har i 2010 fået en stilren og lukseriøs tilbygning. Den oprindelige bolig, har i samme ombæring fået en gennemgribende renovering, hvorfor ny og gammel bolig hænger sammen og fremstår som en helhed.

Boligen er beliggende i et erhvervsområde, men er placeret i bunden af området med adgangsvej via en Allé med de flotteste træer på begge sider - her kan man komme hjem fra en travl hverdag, og få fuldstændig ro i sindet.
Har man ønsket om at drive erhverv er her ligeledes mulighed for dette.

Boligen indeholder: Stor isoleret garage med gulvvarme. Entré med loft til kip. Stort lækkert badeværelse bl.a. med brus. Skønt bryggers med masser af plads, flot inventar og installation til vaskemaskine og tørretumbler. Stort værelse med klinkegulv og faste skabe. Stor indretningsvenlig vinkelstue med direkte udgang til flisebelagt terrasse. Stilrent stort og rummeligt køkken, ligeledes med direkte udgang til flisebelagt terrasseareal.

1. salen er delt op i 2 afdelinger. Den ené afdeling er over den oprindelige ejendom og opdelt med en fin repos samt 2 gode store værelser. Den anden afdeling er over den tilbyggede del, og indeholder ligeledes en repos, 2 kæmpe værelser på hver 26 kvm. samt et skønt badeværelse.

Lidt info om Grimstrup: Grimstrup er en naturskøn by, med flere forskellige områder, hertil kan bl.a. nævnes Grimstrup krat (Danmarks største egekrat), der er nabo til Grimstrup skole - Fortunaskolen, afdeling skovbrynet. Skolen har klassetrin op til 6. klasse, der er tilknyttet SFO samt daginstitution i byen.
Endvidere kan nævnes mange andre ting, såsom bl.a. legepladser, udefitness, krocket og petanque bane samt et rigt foreningsliv der byder på sportsgrenene fodbold, gymnastik, tennis, badminton og meget mere. Kort sagt er Grimstrup en levende by, med mange nybyggede ejendomme og et dejligt lokalsamfund.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.