Haraldsgade 61, 6700 Esbjerg

201 m2 i etageareal i Indre by.

Beliggende skønt og centralt i indre by i Haraldsgade, finder man dette dejlige byhus.

Attraktiv beliggenhed i centrum af Esbjerg, tæt ved alle midtbyens mange faciliteter: Torvet, gågade, indkøbsmekka "Broen", musikhuset, lystbådehavnen, Nørreskoven, sports faciliteter med svømmestadion "Danmark", Dokken, ishockey stadion samt fodboldstadion "Blue Water Arena" alt indenfor cykel og gåafstand.

Boligen er i 2 fulde plan, og man har således 201 m2 i etageareal. Villaen er løbende renoveret med bla. vinduer, badeværelse, køkken, samt gulve.

Indeholder:
Entre. Flot badeværelse med stor bruseniche. Godt værelse. Super fint og nyere køkken, med flotte hvide elementer, god bordplads, samt masser af skabsplads. I køkkenet er der rigtig god spiseplads, samt udgang til SKØN stor og forhøjet træterrasse. Stor og lys stue. Stort soveværelse med skabe. Fra soveværelset er der også udgang til træterrassen.

Super god og MEGET funktionel kælder, som indeholder følgende:
Bryggersrum. Toilet. 2 gode disp. rum. Stort badeværelse med bruseniche, samt installation til vaskemaskine og tørretumbler. Fyrrum/opbevaringsrum.

Tilhørende super skøn og hyggelig have med gode terrassearealer. Endvidere tilhørende garage. Søger du et alternativ til lejligheden i midtbyen, så er muligheden her, med egen lille have, der er let at holde samt tilhørende garage.

Ønsker man at udvide husets boligareal, er der mulighed for inddragelse/ombygning af 1. sal til boligareal i forbindelse med en ny tagkonstruktion/udskiftning af tag. (Ønsker man yderligere oplysninger, kontakt os venligst, vi undersøger gerne nærmere ved kommunen.)

DENNE VILLA I MIDTBYEN SKAL SES.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.