Forumlundvej 9, 6715 Esbjerg N

Nedlagt ejendom med 4,8 ha jord

Denne ejendom godt beliggende i Forum med tilhørende jord til, er et godt bud til familien der ønsker naturen lige udenfor døren, egne marker, udbygninger samt et rummeligt stuehus.

Fra ejendommen er der kort afstand til Varde og Esbjerg, og man ligger godt tilbagetrukket fra hovedvejen, så man er ganske ugenert af denne.

Indeholder: Entre/baggang med klinker med gulvvarme og trappe til 1. salen. Stort lyst badeværelse med bruseniche fra 2006 ligeledes med gulvvarme. Soveværelse med laminatgulv og gulvvarme. Stort lyst køkken/alrum med laminatgulve og mange skabe. Opholdsstue med brændeovn, laminatgulv og udgang til haven, spisestue i åbent forbindelse med opholdsstue, ligeledes med laminatgulv.
1. sal: Stor repos med mulighed for at etablere et værelse. Stort værelse med laminatgulv. Toilet. Værelse med laminatgulv.

Der er desuden tilhørende staldbygning med hestebokse, gildesal, værkstedsbygning, stor gårdsplads. Ejendommen opvarmes med pillefyr som blot er et par år gammelt. Stuehuset er hulmursisoleret i 2008-2009 og alle vinduer i stuehuset er fra 2003.

Haven er skønt beliggende lige ud fra stuen og man har flere solvendte terrasser.

En ejendom der absolut er et besøg værd, især hvis man elsker naturen og ønsker at komme lidt væk fra byens pulserende liv.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.