Kirkegade 164, 6700 Esbjerg

LÆKKER beliggenhed

Suveræn beliggenhed i Kirkegade, tæt på byen og med skøn solvendt terrasse og have!

Ønsker man at bo nær midtbyens mange faciliteter og samtidig på rolig villavej med solskin i haven hele dagen - så er Kirkegade 164 lige sagen. Her bor du i cykelafstand til grønne områder, shopping i gågaden, indkøb, skole osv. Fra husets køkken/alrum træder man ud på stor træterrasse som virkelig giver huset noget "ekstra" plads i sommerperioden.

Boligen er løbende renoveret og fremstår idag i utrolig pæn og i velholdt stand. Vi fremhæver især tag fra 2006, udvendige døre fra 2009 samt omfugning af hele ejendommen i 2006. Dertil kommer de mange løbende renoveringer indvendigt i huset.

Boligen indeholder:
Præsentabel hall med flotte klinker og trappe til kælderen. Skønt køkken/alrum med lyse elementer fra KVIK fra 2005, klinker med gulvvarme, udgang til skøn hævet træterrasse samt franske døre til opholdsstuen. Fra opholdsstuen er der ligeledes udgang til terrasse. Pænt badeværelse med bruseniche, lyse klinker og håndklædetørrer. Soveværelse med flot trægulv og skabsvæg. Mindre børneværelse/kontor med skab.

Kælder:
Bryggers med plads til vaskeri og opbevaring, herfra er der udgang til haven. 2 fornuftige disponible rum, et stort disponibelt rum med klinkegulv og skabsplads - idéelt til teenageren. Et ældre toilet og et mindre værelse (dette kunne lægges sammen til et badeværelse).

Haven er let anlagt og vender skønt, med masser af sol. Tilhørende garage, der idag bliver brugt som garage/værksted.

Et rigtig skønt og indflytningsklart hus med gode muligheder og en fantastisk beliggenhed!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.