Ravnsbjergparken 53, 6710 Esbjerg V

Med absolut attraktiv og meget børnevenlig beliggenhed for enden af lukket vej, sælges denne flotte moderniserede villa i et plan. Fra ejendommen er der gode stiforbindelser rundt i området, til fællesarealer, kort afstand til REMA1000 og cykelforbindelse til skolen i Sønderris og Tarp samt Den Internationale Skole

Guldager St. er et attraktivt område for bl.a. børnefamilier, da man i lokalsamfundet sætter stor pris på det sociale sammenhold for familierne. Der arrangeres om sommeren diverse dage, hvor der er mulighed for rundbold, boldspil mm.

Ejendommen fremstår aldeles velholdt og har en skøn have med mange muligheder for sol hele dagen. Vedligeholdelsesfrie vinduer i hele huset, solceller samt gode udenoms arealer.

Indeholder:
Flot lyst bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Lækkert køkken/alrum 4 år gammelt, med inventar i sort højglans, gulvvarme grå klinker og med rigtig god spiseplads. Franske døre til rummelig stue med allok trægulve fra 2016, brændeovn og udgang til haven. Soveværelse med skabsvæg. Rigtig pænt badeværelse med grå klinker og gulvvarme, hvidt inventar og bruseniche. Kontor med skabe, 2 værelser med tæppe.

Til ejendommen hører stort hobbyrum, hvor der er rig muligheder for fest, hobbies eller andet. Carport samt værksted. Solvendt have med gode terrasseforhold. Her medfølger lækker udendørs spa.

Absolut et besøg værd. Ring for en uforpligtende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.