Søndre Tobølvej 10, 6710 Esbjerg V

264 etagemeter med mulighed for liberalt erhverv.

Særdeles velholdt og lækkert hus på 194 m² bolig samt 70 m² renoveret kælder. Her er mulighed for liberalt erhverv !

Denne ejendom har alt hvad man måtte ønske sig og fremstår flot, indbydende og i en yderst velholdt stand. Her er stort køkken-alrum, 3 badeværelser, soveværelse, 3 gode værelser samt 3 gode disponible rum.

Beliggende tæt på det hele, herunder indkøb lige på den anden side af gaden - derudover er det muligt, at etablere adgang fra ejendommens baghave og ud til en lukket boliglomme, såfremt dette måtte ønskes.

Boligen indeholder: Bryggers med god skabsplads. Fordelingsgang. Soveværelse med skabsvæg. Forældrebadeværelse med gulvvarme, stor bruseniche, væghængt toilet samt lyse skabselementer. Værelse med fast skab. Stort og super lækkert køkken-alrum, med køkkenelementer fra HTH, kæmpe gaskomfur, masser af skabsplads samt amerikaner køle- fryseskab. Fra alrummet er stort vinduesparti der giver det skønneste lysindfald til spisebordet - alrummet er så stort, at der er god plads til yderligere boligindretning, hvorfor sælger har indrettet med en "hyggekrog". Stue med originale klinker på gulv samt rødlig murstensvæg og brændeovn. Fra stue og alrum er der adgang til ejendommens gårdhave. Børneafdeling med 2 gode værelser samt badeværelse i samme stil som forældrebadeværelset.

Kælder med egen indgang samt god loftshøjde overalt indeholder: Vaskerum med terrazzo-gulv. Stort disponibelt rum med faste skabe og gulvtæppe. Fordelingsgang. 2 gode disponible rum i forskellig størrelse. Originalt badeværelse med bruseniche og toilet.

Udvendig fremstår ejendommen med en fuldstændig lukket og super gårdhave, her kan den danske sommer nydes i fulde drag. Foran ejendommen er der primært anlagt med flisebelægning, så der er god plads til familiens biler både foran og i carporten. Her er ligeledes værksted samt godt redskabsskur.

Denne ejendom er bestemt et besøg værd.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.