Kærvangen 12, 6731 Tjæreborg

Total moderniseret villa med stor garage

Midt i Tjæreborg by med få minutters gang til bageren, skolen, hallen mm, ligger denne super flotte og gennemrenoveret villa i tre plan. Alle plan er fuld brugbare og ejendommens store garage på 50 m2, kan også bruges til gildesal.

Ejendommen har været igennem den helt store renovering, hvor både tag, kælder, de fleste vinduer, vægge, lofter, badeværelser samt køkken mm er moderniseret. Ejendommen er tillige omfuget i 2007. Haven er anlagt som børnevenlig have, så den er nem at gå til og hvor der er mulighed for at plante til som man ønsker.

Indeholder: Entre med trappe til 1. sal. Lækkert badeværelse med bruseniche og hængetoilet. Stue/alrum med brændeovn, flot stenvæg og i åbent forbindelse til køkken. Flot lyst køkken med lyse klinker og udgang til haven.
1. sal: Børneværelse med godt lysindfald. Værelse/kontor med veluxvindue. Rummeligt soveværelse med loft til kip og synlige spær. Her er ligeledes indbygget skab/walk-in. Fra soveværelses vinduet er der udsigt til Fanø og Esbjerg.

Kælder: Super lækker kælder, hvor der er gravet ud og lagt gulvvarme og klinker. Godt stort disp. rum som i dag bruges som legerum. Flot badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Disp. rum/varmerum. Bryggers med lækkert inventar og plads til vaskesøjle oppe i ergonomisk rigtig højde. Udgang til haven.

Endvidere er der stor flot garage med klinkegulv, varmepumpe, trælofter med spot og elektrisk porthejs. Brændeskur samt redskabsrum. Skøn have med to solvendte terrasser.

En villa i absolut højeste kvalitet og materialer, som er et besøg værd.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.