Stormgade 35A, 6700 Esbjerg

Stilfuld villa i centrum af Esbjerg - etageareal på 257 m2

Med kort afstand til gågaden og alle Esbjergs faciliteter, ligger denne stilfulde og meget flotte ejendom i 3 plan, der giver et etageareal på 257 kvm.

Ejendommen er super flot moderniseret hele vejen igennem og har en velindrettet planløsning på alle tre plan. Facaden er flot vedligeholdt og her har man bevaret og kredset om de fine detaljer ejendommen har. Man har desuden lukket gårdhave.

Indeholder: Hall med flot trappe til 1. sal og kælder. Rigtig flot lyst køkken i åbent forbindelse til spisestue. Fra spisestuen er der udgang til gårdhaven samt åben forbindelse til rummelig opholdsstue. Fra opholdstuen er der videre forbindelse til et kontor, som også kan bruges som ekstra stue eller hvad man ellers ønsker.
1. sal: 2 rigtig store værelser med trægulv og karnap, som gør værelserne charmerende og med godt lysindfald. Soveværelse med trægulv og skabe. Pænt badeværelse med stor bruseniche.
Kælder: I 2008 er kælderen gravet ud, og der er lagt gulvvarme i alle rum. Desuden er alle rum med troldtekt lofter og klinker. Super godt bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. 2 gode disp. rum. Lækkert badeværelse med spa-badekar og stor bruseniche med dobbelt brus. Rigtig lækker kælder som er utrolig veludnyttet og som binder alle tre plan rigtig godt sammen.

En utrolig flot og moderniseret ejendom med mange gode detaljer og med absolut central beliggenhed.

Et besøg værd.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.