Frodesgade 125F, st. tv., 6700 Esbjerg

I nyrenoveret ejendom med elevator

KUN 4 STK TILBAGE

I nyrenoveret ejendom med elevator

I dejligt område i midtbyen udbydes nu disse 24 stk. nyindrettede lejligheder. Lejlighederne står klar til indflytning. Her får man muligheden for at bosætte sig i gåafstand til Esbjergs gågade samt det dejlige naturområde Vognsbølparken.

Lejlighederne er beliggende i en flot solid rødstensejendom der er præmieret af Esbjerg Byfond. Der er i forbindelse med nyindretningen af lejlighederne installeret elevator og til ejendommen tilhørende rigtig gode udenomsarealer samt parkeringspladser tilknyttet hver enkelt lejlighed.

Fokus ved indretningen af disse lejligheder har været at skabe nogle moderne og tidssvarende boliger i høj kvalitet og i tidløst materialevalg.

Der er 24 lejligheder, hvoraf nogle er 3 værelses lejligheder og andre 2 værelses lejligheder. Lejlighedernes størrelser varierer fra 72 m2 til 110 m2

Lejlighederne er alle indrettet med flot lyst køkken med hvide elementer fra HTH, lækkert badeværelse med god plads, gulvvarme, hvide elementer samt bruseniche. Der er i alle lejligheder lavet plads og installation til vaskesøjle. Endvidere er alle vægge finspartlet og hvidmalet og det samme er lofterne. Flotte lyse trægulve. Der er ligeledes opsat hvide skabe i alle værelser. (For yderligere information kan materialeliste rekvireres hos BoligEsbjerg).

Kontakt BoligEsbjerg for salgsmateriale eller en rundvisning i ejendommen, hvor de forskellige lejligheder kan besigtiges.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.