Skjoldsgade 61, 6700 Esbjerg

KOM MED ET BUD PÅ DETTE CHARMERENDE BYHUS

Charmerende byhus i en fantastisk flot byggestil, med en skøn hævet træterrasse, en nem have samten god garage med plads til bilen.

Ejendommen er løbende blevet vedligeholdt, hvorfor tag, vinduer og murværk fremstår flot og i god stand. Der er endvidere etableret dræn foran ejendommen og ved indkørslen samt skiftet tagpap på garagen for ca. 10 år siden.

Boligen er i alt ca. 198 kvm. fordelt i 4 plan: her er 61 kvm. kælder, 61 kvm. i stueplan, 56 kvm. på 1. sal og ca. 20 kvm. på 2. sal (dog ej registreret boligareal).

Ejendommen indeholder, stueplan: Trappeopgang. Super velholdt køkken-alrum med lyse HTH elementer samt direkte udgang til den hævede træterrasse. Stue med godt lysindfald fra det store vinduesparti. Gæstetoilet.
1. sal: Soveværelse med plankegulv og faste skabe. Stort værelse. Mindre værelse. Toilet.
2. sal: 2 disponible rum, med god plads til opbevaring eller anden udnyttelse der ønskes af ejendommens nye ejere.
Kælder: Fordelingsgang med lyse gulvklinker. Stort badeværelse med bruseniche, installation til vaskemaskine samt tørretumbler og godt med bordplads. Stort disponibelt rum, benyttes idag til værksted og opbevaring. Mindre disponibelt rum med lyse klinker og faste skabe.

Udvendigt er haven primært anlagt med græs, under træterrassen er indrettet således der er masser af opbevaringsplads.

Til ejendommen hører endvidere et godt redskabsrum samt en god garage.

Så er ønsket en super charmerende ejendom, med en attraktiv beliggenhed - så er Skjoldsgade 61, lige stedet for dig. Book en uforpligtende fremvisning og få selv herligheden at se.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.