Liljevej 11, 6705 Esbjerg Ø

Utroligt velholdt og spændende ejendom på 157 etagemeter

Med absolut attraktiv beliggenhed på stille villavej, og med kort afstand til indkøb, uddannelsesinstitutioner og fællesarealer, sælges denne spændende og meget velholdte Diplom villa i forskudte plan. Den populære indretning gør, at man får fuld udnyttelse af alle plan.

Ejendommen er løbende moderniseret, og fremstår i rigtig god stand, hvor man desuden har lækker udestue som er i meget høj kvalitet. Det gør at man kan nyde foråret før andre og ligeledes sensommeren. Der er til huset flere gode terrasser, så man kan flytte med solen rundt og få mest mulig glæde af den. En dejlig overkommelig have, som er til at overkomme og hvor man er ganske ugeneret.

Indeholder: Entre med klinkegulv. trappe til både 1. sal og underetagen. Lyst køkken i åbent forbindelse til spisestuen. Stor rummelig stue med rigtig godt lysindfald og udgang til udestuen. Stue og køkken har Junkers bøgeparket gulv som er lakeret.

1. sal: Badeværelse med klinker og gulvvarme samt bruseniche. Værelse med skabe og laminatgulv. Stort soveværelse med skydelågsskabe og laminatgulv.

Underetagen: 2 rigtig gode disp. rum med laminatgulv og pudsede lofter. Pænt badeværelse med nyere elementer, gipslofter, bruseniche, klinker og gulvvarme. Godt værksted samt vaskerum.

Desuden er der garage, værksted. Den udvendige beklædning på huset er skiftet til iverplank, og alle vinduer er træ/alu, så det er nemt og vedligeholdelsesfrit.

En ejendom der absolut er et besøg værd - god kvalitet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.