Fasanhøjen 11, 6731 Tjæreborg

Villa med muligheder godt beliggende i Tjæreborg

I børnevenligt kvarter tæt ved grønne områder, legeplads mv., sælges denne rummelige 1-plans villa med tilhørende god stor garage.

Ejendommens beliggenhed i Tjæreborg, er ideel for både ung som gammel, her er gode cykel forbindelser til skole, indkøb, idrætsfaciliteter og stationen. Så er målet en ejendom, hvor man med sit eget præg kan skabe en skøn villa med stor garage, så er den bestemt et besøg værd.

Boligen Indeholder:
Bryggers med god skabsplads, vask samt integreret vaskesøjle. Lyst køkken med spiseplads. Gæstetoilet. Stor rummelig stue på ca. 50 m2 - her kan nemt tiløjes et ekstra værelse, se plantegning for illustration. Stuen benyttes idag med flere hyggelige indretninger, men ønsker man et åbent miljø er det ligeledes ideelt hertil. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Stort soveværelse. Værelse med ovenlysvinduer. Værelse/kontor med skab.

Ejendommen har flere gode terrasser, hvor man kan nyde solen hele dagen. Stor garage med godt værksted og redskabskur.

En ejendom der er et besøg værd.

Lidt om Tjæreborg:
Tjæreborg byder på mange gode arrangementer og aktiviteter for hele familien og i alle aldre. Godt lokalsamfund som er i en rivende udvikling og hvor man støtter op om nærmiljøet. Der er gode bus- og togforbindelser til Esbjerg og Bramming.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.