Rønne Alle 4, 6740 Bramming

253 kvm. etagemeter kvalitets 70'er villa

Fantastisk beliggenhed med kun et stenkast til Nordre skole, kort afstand til indkøbsmuligheder samt i gåafstend til god børnehave og Vestskoven.

Her får du hele 253 kvm. gode veldisponerede etagemeter i et kvalitetsbyggeri med moderne løsninger såsom genwex-anlæg og centralstøvsuger. Derudover har huset en fuldstændig renoveret kælder fra 2017, hvor alt er skiftet samt en stueplan på 193 kvm. hvor bl.a. gulv og undergulv ved køkken, gæstetoilet og badeværelse ligeledes er udskiftet til gulv med gulvvarme for ca. 15 år siden.

Boligen indeholder i stueplan: Præsentabel entré med klinkegulv. Bryggers med lyse elementer og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Meget stort køkken med flot ask trægulv med gulvvarme, massive køkken elementer i en moderne indretning med masser af skabe og skuffer, en kogeø, indbygningsovn samt en god spiseplads. Gæstetoilet med gulvvarme. Lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Godt soveværelse med utrolig flot massiv skabsvæg. 2 gode værelser ligeledes med faste skabe. Stor stue med en god fordeling. Her er en stor sektion lige op til køkkenet, hvor der er god plads til et stort spisebord samt en sektion hvor der er brændeovn og derfor er ideelt til hygge/opholdsafdeling. Fra opholdsafdelingen er der ligeledes direkte udgang til overdækket terrasse. Husets anden stue, kan enten benyttes som den er eller man kan her etablere et kæmpe stort værelse med direkte udgang til terrasse nr. 2.

Kælderen indeholder: Stort bryggers nr. 2, med 60*30 klinkegulv, installation til vaskemaskine og tørretumbler, direkte indgang fra ejendommens garage, en stor bruseniche samt god trappe op til bryggers i stueplan. Stort disponibelt rum, der evt. kan opdeles til 2 gode disponible rum.

Grunden er anlagt med masser af hyggelige områder, et væld af flotte blomster, en god bred indkørsel samt ældre garage, udhus mv. Haven indbyder megen charme for dem der ønsker dette, og kan for andre anlægges på anden måde.

Har du brug for en yderst velholdt ejendom med en god beliggenhed og plads til hele familien, så er her en rigtig god mulighed som bestemt er et besøg værd.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.