Ryttervænget 3, 6710 Esbjerg V

Fuldt udnyttet ejendom med en særdeles god beliggenhed tæt på strand mv.

Indflytningsklar villa tæt på vand, strand, indkøb, apotek, bager og alle Hjertings øvrige faciliteter.

Villaen har i nuværende ejers tid gennemgået en større renovering. Seneste renovering er det lille badeværelse, som er totalrenoveret i 2017.

Ejendommen fremstår i dag lys og med en indretning helt uden spildplads. Der er anvendt samme materialer gennem hele huset, således der f.eks. er elementer fra Kvik overalt. Boligen fremstår således med en god rød tråd i lyse og tidssvarende materialer.

Boligen indeholder:
Entré. Stort bryggers med masser af opbevaring og installation til vaskemaskine og tørretumbler. Husets hjerterum er det store køkken-alrum med åben forbindelse til stue. I køkken-alrummet er der flot klinkegulv med gulvvarme og Kvik køkken. Spiseplads med brændeovn og udgang til stor, delvis overdækket, sydvendt terrasse. Dejlig stue med flot parketgulv og skønt lysindfald. Stort værelse med parketgulv. Badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Lys fordelingsgang. Stort badeværelse med brusehjørne og gulvvarme. Rummeligt værelse. Soveværelse med walk-in closet. Værelserne kan reetableres, så der igen er to værelser.

Hjerting rummer alt hvad børnefamilien har brug for, her er gode lokale indkøbsmuligheder, egen børnehave og skole og et væld af sportsaktiviteter. Vil man en tur til stranden og have fødderne dyppet i vandkanten, er Vadehavet i gå-afstand fra huset.

Til huset hører dejlig lukket og vedligeholdelsesnem have med gode og læfyldte terrasse-arealer, så her kan man altid finde en "plet", hvor solen kan nydes.

Endvidere garage med god plads til bilen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.