Wessels Alle 15, 6700 Esbjerg

Moderniseret og vedligeholdt villa i cykel afstand til centrum.

I det populære Østerbyen med kort afstand til centrum tilbydes denne dejlige moderniserede og velholdte villa, skønt beliggende i sydvendt skrånende have med dejlig ugeneret terrasse og tilhørende stor bred garage og redskabsrum/værksted.

Alt fremtræder pænt og i lyse moderne materialer og farver, med et skønt lysindfald, som giver en dejlig atmosfærer i huset. Især fremhæves udgangen fra opholdsstuen til den dejlige solvendte terrasse og den sydvendte lukkede have, der er smukt anlagt på en skrånende grund, med god udsigt over Østerbyen.

Huset indeholder i stueplan: Vindfang/entre med god garderobeplads. Adgang til pænt gæstetoilet. Nedgang via trappe til kælder. Mindre værelse/kontor. Stue og køkken/alrum i åben forbindelse, en smart funktionel indretning med mange smarte detaljer og gode lysindfald samt brændeovn. Absolut huset "livsnerve" hvor familien kan hygge. Herfra adgang til opholdsstue med travertin gulv og hyggelig åben pejs og udgang til haven.

Endvidere i stueplan forældreafdelig med faste skabe og adgang til stort forældre badeværelse med klinker og gulvvarme, udført i gode smarte tidssvarende materialer.

Kælderplan med egen indgang. Indrettet med 4 gode disponible rum samt tilhørende lækkert badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Høj, lys kælder med mange anvendelsesmuligheder - her er virkelig mange muligheder for den rette familie.

Tag med på en spændede fremvisning, eller ring og forhør nærmere - Du bliver ikke skuffet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.