Ådalsvænget 49, 6710 Esbjerg V

En prisvenlig villa med nyt tag, nye vinduer, nyt køkken og nyanlagt baghave

Nu udbydes denne super flotte ejendom til salg.

Ejendommen er løbende renoveret og sælger har dermed sørget for, at køber får minimale omkostninger til fremtidig opdatering af boligen. Boligen har bl.a. nyt tag fra 2014, nye vinduer ligeledes fra 2014, super flot nyt køkken fra 2012, nyanlagt baghave fra 2017 samt nyanlagt indkørsel fra 2008.

Ejendommen fremstår indretningsvenlig og generelt indflytningsklar. Ejendommens baghave er netop blevet nyrenoveret, hvor man ved profesionel hjælp har fjernet en hel del. Der er derfor reetableret en god, stor baghave, hvor der rundt om den nyanlagte græsplæne er beplantning, der skaber en helt lukket og ugeneret have (to af billederne i materialet er retoucheret, så køber kan se hvordan det vil se ud når græsset er vokset op).

Boligen indeholder:
Bryggers med skabsplads og installation til vaskemaskine og tørretumbler. 2 gode værelser med faste skabe. Soveværelse med masser af faste skabe. Lyst badeværelse med badekar, lyst sanitet samt gulvvarme. Lys og dejlig entré samt vindfang. Velholdt gæstetoilet. Super veludnyttet og renoveret køkken fra 2012 med alt, man kan ønske af et nyere køkken. Derudover lysdæmpende spots samt god spiseplads. Fra køkkenet er der direkte adgang til husets indretningsvenlige vinkelstue, som har et skønt lysindfald fra vinduespartiet ud mod baghaven. Der er mulighed for, såfremt en køber måtte ønske dette, at nedrive væg mellem køkken og stue, og dermed skabe et godt køkken-alrum miljø.

Til boligen hører endvidere en god garage samt et godt ekstra redskabsskur.

Så vil du gerne bo godt og samtidig i et område med mange muligheder og tæt på vandet, og med kun 2 minuters gang til offentlig transport, er her en god mulighed for dig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.