Havbakken 150, 6710 Esbjerg V

Stor og yderst prisvenlig ejendom - for enden af lukket boliglomme

Denne ejendom er beliggende for enden af en lukket boliglomme, med kort afstand til strandkanten og med gode stisystemer der fører lige til de mange faciliterer i Hjerting, bl.a. skole, børnehave samt den naturskønne eng.

Udvendigt fremstår ejendommen med en fuldstændig lukket have, hvor man kan sidde helt ugenert på den ené overdækkede terrasse, der kan tilgåes fra køkkenet eller på den anden terrasse, der kan tilgåes direkte fra stuen.

Indvendigt er der et væld af muligheder, så afhængig af dine boligdrømme og ønsker, kan der her skabes et perfekt ejendom - vi har på plantegningen skitseret én mulighed med et ekstra værelse, men book endelig en fremvisning, for vi har mange muligheder i ærmet, så vi evt. kan tilpasse boligen lige efter jeres behov, hvis ikke den allerede opfylder det.

Boligen indeholder:
Vindfang med travertinergulv. Entré/hall ligeledes med travetinergulv. Gæstetoilet. Køkken med lyse elementer samt godt integreret spiseafdeling og udgang til super skønt terrasseareal. Fra alrummet er der direkte adgang til en kæmpe stue - her er så meget plads, at der uden problemer kunne være plads til et ekstra værelse. Stuen har fået en renovering i 2016, hvor der bl.a. er udskiftet gulv og vinduer, hvorfor stuen fremstår moderne, lys og super indbydende, her er ligeledes skøn brændeovn og et fantastisk lysindfald fra et stort vinduesparti ud mod terrassen. I husets anden afdeling er der fordelingsgang. Badeværelse med bruseniche, gulvvarme samt lyse og pæne skabselementer. Soveværelse samt 2 gode værelser af forskellig størrelse. Bryggers med installation til vaskemaskine og tørretumbler.

Bestil derfor en uforpligtende fremvisning af denne prisvenlige ejendom på hele 164 m2 og se om den matcher jeres ønsker og krav.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.