Grådybet 15, 6700 Esbjerg

Beliggende i centrum tæt ved Nørreskoven

Med central beliggenhed direkte ved Nørreskoven og tæt ved byens mange sportsaktiviteter: Blue Water Arens, Dokken, Granly Ishockey Arena. svømmestadion Danmark m.v. og tæt ved torvet, gågade, Musikhuset, de 4 hvide mænd og den nye Strandpark tilbydes her spændende byhus med flere anvendelsmuligheder.

Huset er beliggende med en dejlig lukket have og har to tilhørende carporte med redskabsrum og indkørsel fra Østervænge. I haven er der indrettet dejlig terrasse med gode læ og solforhold.
Fra 1. sal er der fra den store sydvestvendte altanen en delig udsigt over Nørreskoven, hvor man kan sidde og nyde solnedgangen.

Ejendommen er p.t. indrettet som 2 selvstændige lejligheder en i stueplan og en på 1. sal begge med egen indgang. Lejlighederne kan let samles så huset passer til en familie. (huset er registreret som enfamilieshus).

Indeholder i stueplan med indgang fra haven: entre/bryggers med inst. for vaskemaskine og tørretrumbler. Dejligt badeværelse med klinker med gulvvarme samt bruseniche. Køkken og stue i åben forbindelse. Værelse med faste skabe..


1. sal, med egen indgang fra gaden. entre, badeværelse med brus. Trappe til 1. sal. Repos som kan indrettes til kontor. Soveværelse. Stue og køkken i åben forbindelse og udgang til stor sydvestvendt altan med skøn udsigt over Nørreskoven.

Alt i alt en villa med flere muligheder enten som udlejning ef en eller 2 lejligheder, eller indrettet som en villa.

God beliggenhed i centrum tæt ved alle faciliteter og "nabo" til Nørreskoven.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.