Bygaden 21, Endrup, 6740 Bramming

Prisvenlig villa i naturskønne omgivelser

Nu udbydes denne solide villa i flotte og rolige omgivelser til en attraktiv pris

Ejendommen er opført i 1983 og har kun været ejet af nuværende ejer. Ejendommen fremstår flot og velholdt, uden halve løsninger med bl.a. oprindeligt køkken og bryggers. Baghaven er nyanlagt med et større græsareal, så man får en åben baghave med fornemmelse af ro, samt mange gode læ- og solkroge. Det store vinduesparti i stuen ud mod terrassen er skiftet i 2015 til vedligeholdelsesfri træ/alu vindue, og her er ligeledes separatkloakeret.

Boligen indeholder:
Bryggers med vask samt installation til vaskemaskine og tørretumbler. Originalt køkken med god spisekrog. Fordelingsgang. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Soveværelse med skabsvæg. Stort værelse, der sagtens kan opdeles til 2 gode værelser. Vinkelstue med hyggelig brændeovns-mijø, stort vinduesparti der giver masser af lys samt direkte udgang til terrasse og have.

Ejendommen er beliggende i Endrup med ca. 25. min kørsel til Esbjerg centrum, 5. min. til Bramming og offentligt transport til bl.a. Esbjerg.
Endrup er en idyllisk landsby med et godt sammenhold og med den smukke natur omkring Sneum Å, der løber igennem byen. Endrup er endvidere et meget børnevenligt område for småbørnsfamilier og med gode naturområder for både børn og voksne. Der er i byen etableret et rekreativt område med sø og shelters, som er til fri afbenyttelse og med kun få minutters gang fra ejendommen.

Grunden er anlagt med en præsentabel og vedligeholdelsesnem forhave samt tilhørende garage. Baghaven er ligeledes vedligeholdelsesnem, idet den er anlagt med græs, et fint flise/terasseareal samt et mindre redskabsrum.

Ring og bestil en uforpligtende fremvisning af denne prisvenlige villa i Endrup.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.