Åbakken 9, 6710 Esbjerg V

Dejligt sommerhus i Ådalen - Aldrig udlejet - beboet hele året af samme ejer i 12 år .

Beliggende i det populære sommerhusområde "Ådalen" mellem Esbjerg og Hjerting tilbydes dette spændende sommerhus - der har været beboet af samme familie de seneste 12 år helårligt, og ikke været udlejet. Huset er tilbygget og ombygget i perioden 2005 til 2008 med ca. 45 kvm bolig og tilhørende ca. 35 kvm carport og anneks med støbt sokkel og helårsisoleret - kan nemt indrettes til aktivitetsrum m.v.

Sommerhuset indeholder: Entre med garderobeplads. Stor lys stue med lofter til kip med udgang til stor terrasse og lukket have. Tilhørende brændeovn. Køkken i åben forbindelse med spiseplads og "hyggekrog". Badeværelse med brus og vaskemaskine, pæne materialer og klinkegulv med gulvvarme. Værelse med faste skabe. Soveværelse med faste skabe og udgang til hyggelig morgenterrasse.

Hertil den omtalte carport med tilhørende anneks med mange anvendelsesmuligheder og en dejlig lukket grund med gode terrasser, med gode læ- og solforhold.

Ønsker du et sommerhus i cykelafstand til Esbjerg kun få hundrede meter fra Sædding strand, den nye strandpark ved de 4 hvide mænd og Hjerting strandpromenade er her en enestående mulighed - uanset om det er til eget brug, investering eller udlejning på ugebasis eller en mere permanent aftale med en leje evt. via det store udlejningspotentiale til offshore.

Kontakt os for en fremvisning og yderligere oplysninger om dette dejlige sommerhus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.