Baggesens Alle 33, st., 6700 Esbjerg

142 etagemeter helt fantastisk villalejlighed

Utrolig spændende og charmerende villalejlighed meget nær Esbjerg bymidte og alle dens faciliteter samt det nye shoppingcenter BROEN.

Villalejlighed byder på rustikke, charmerende opholdsrum og en helt fantastisk skøn privat have med et solrigt terrassemiljø. Dette er en god mulighed for at erhverve sig en spændende lejlighed med mange gode detaljer.

Villalejligheden er placeret i høj stueplan og har således også en højt placeret og tør kælder - hvor alt alene tilhører dig. Ejendommen der deles med overboen er en karakteristisk og flot rødstensejendom med mansardtag.

Stueplan indeholder:
Entré med originalt plankegulv. Skønt badeværelse med flotte elementer samt rigtig god bruseniche. Pænt køkken med udgang til hævet terrasse-miljø og have. 2 flotte lyse stuer i åben forbindelse med hinanden. Stuerne har lyse plankegulve, vandskurede vægge og et super godt lysindfald.

Kælderen indeholder:
2super anvendelige disponible rum. Det ené er indrettet med walk-in garderobe. Fordelingsgang med faste skydelåger. Skønt velindrettet bryggers med vaskefaciliteter.

Haven er vedligeholdesnemt anlagt med et skønt flisebelagt terrasseareal, et mindre stykke græsareal samt den tidligere nævnte hævede træterrasse.

Til lejligheden hører endvidere et godt redskabsskur.

Denne villalejlighed emmer af hygge og er derfor bestemt et besøg værd såfremt du ønsker en centralt belliggende lejlighed med gåafstand til det hele.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.