Skyttens Kvarter 66, 6710 Esbjerg V

Skøn kvalitetsvilla i Sønderris med fantastisk beliggenhed

Nu udbydes denne solide ejendom bygget i 1999 i rigtig gode kvalitetsmaterialer.

Ejendommen har en af Sønderris´s bedste beliggenheder, idet du ligger i bunden af en lukket lomme og med stisystemet som nabo. Kun ganske kort afstand til skole, institutioner, sportsfaciliteter samt indkøbsmulighederne Fakta og den nye Rema 1000, der åbner indenfor ganske kort tid. Her har man derfor alle dagligdagens gøremål lige i nærheden. Indenfor kort tid, når man ligeledes stranden/vandet i Sædding, Esbjergs bymidte samt indkøbsmekkaet i Gjesing.

Boligen indeholder:
Kombineret entré og bryggers med flotte klinker, godt med skabsplads samt vask og installation til vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelse med lyst inventar samt bruseniche. Stort rummeligt køkken/alrum med masser af skabsplads samt bordplads og fra spiseafdelingen direkte udgang til haven/terrassen. Fantastisk stue med adgang fra alrummet via franske døre samt et yderst godt lysindfald fra det store vinduesparti mod haven. Soveværelse med faste skabe samt adgang til forældrebadeværelse med stor bruseniche samt lyse elementer. 3 regulære børneværelser.

Ejendommen er selvfølgelig med gulvvarme overalt og ligeledes med flotte listelofter, flot klinkegulv i badeværelser samt solidt trægulv i husets resterende rum. Huset indbyder derfor til en rolig stemning både inde som ude. Udvendigt er haven flot anlagt, og ønsker børnene at spille rundbold, fodbold eller lignende, kan forældrene roligt sidde på terrassen og holde øje med børnene på områdets fælles areal.

Der er tilhørende stor garage med automatisk elport samt redskabsrum.

Absolut en ejendom der er et besøg værd, hvis man ønsker kvalitet til en fornuftig pris.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.