Bindeleddet 4, 6705 Esbjerg Ø

Stor villa med 554 m2 ekstra grund

Spændende projekt med ekstra selvstændig udstykket grund på 554 m2. Beliggende i fuldt udbygget villakvarter i den populære landsby Skads tæt ved motorvejen, lufthavnen og med kort afstand til Esbjerg. Desuden er der kort afstand til daginstitution og god cykelsti direkte til den populære skole i Andrup. Ved skolen er der gode idrætsfacitileter i form af boldbaner og idrætshal. Lokalområdet er præget af et stærkt socialt sammenhold med mange aktive foreninger.

På den ubebyggede grund på 554 m2 kan der opføres villa på op til167 m2 beboelse med tilhørende carport/garage/redskabsrum. Man får særdeles attraktiv beliggenhed med lukket og ugeneret have med gode læ- og solforhold.

Villaen indeholder i stueplan: Vindfang med garderobeplads. Fordelingsgang med åben trappe til 1. sal. Bryggers med adgang til carport/garage og redskabsrum. Soveværelse med faste skabe. Tilhørende badeværelse med brusenische. Køkken i åben forbindelse med spiseplads og udgang til haven. Adgang via skydedør til stor indretningsvenlig stue med udgang til dejlig solvendt terrasse og lukket have.

1. sal indeholder: 3 gode værelser med faste skabe. Badeværelse med brus. Stor rummelig vinkelstue med udgang til altan med udsigt over Esbjerg.

Desuden tilhørende carport og garage samt redskabsrum.

Alt fremtræder i den oprindelige byggestil, med mulighed for at sætte sit eget præg.

Ring og forhør nærmere om dette spændende "projekt".

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.