Vangled 23, 6720 Fanø

Charmerende familievilla midt i skøn natur

Med absolut attraktiv og pragtfuld beliggenhed tæt ved Kikkebjerg, et af Fanøs højeste udsigtspunkter, kuperet natur og 300 meter til Nordstranden, ligger denne charmerende ejendom fra 2008.

Den omkringliggende natur er fredet, og man har rigtig gode stier rundt i området. Der er desuden kort afstand til børnehave, skole, færgen, hundeskoven og til en golf udslagsbane.

Ejendommen er med en flot træbeklædning malet i svensk rød, har tegltag og trævinduer. Flot og moderne indretning med en veludnyttet 1. sal.

Indeholder: Godt bryggers med god plads og gulvvarme, samt vaskemaskine og tørretumbler. Lækkert lyst køkken/alrum og direkte adgang til stuen. Køkkenet er med kogeø og her her har man kik til vandet. Fra alrummet er der udgang til skøn have og terrasse. Stue med brændeovn og franske døre til separat stue eller kontor/arbejdsværelse. Hall med klinker og gulvvarme og trappe til 1. sal. Flot lyst badeværelse med bruseniche og klinker med gulvvarme.
1. sal: Repos. 2 værelser med faste skabe. Stort soveværelse med kvist vindue. Dejligt lyst badeværelse med badekar, brusekabine og el-gulvvarme. Stort værelse.

Et rigtig godt bygget hus, med centralstøvsuger, genveks anlæg og gipslofter over det hele. Alle køkken- og bad elementer samt skabe er fra KVIK.
TIl ejendommen er der desuden carport, isoleret og opvarmet skur samt brændeskur.

Fra førstesalen er der ligeledes kig til vandet, hvor man kan se Fanø færgen når den sejler forbi.

En ejendom der absolut er et besøg værd, hvis man ønsker en nyere villa med attraktiv beliggenhed på skønne Fanø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.