Gormsgade 90A, 2. 5., 6700 Esbjerg

Aldrig tidligere udbudt. Spændende lejligheder med terrase/have og altan.

I centralt beliggende ejendom i midtbyen, i rolige omgivelser i Gormsgade tilbydes, 3 spændende lejligheder. En er beliggende i stueplan og i 2 plan. I stueplan med adgang til terrasse/have og fra 1. sal udgang til ekstra altan. Lejligheden er beliggende med sydvendt have/altan og med tilhørende mulighed for p-plads. Eget kælderrum og tilhørende cykelrum.

Lejligheden i stueplan er i 2 plan med indvendig trappe med udgang til overdækket terrasse/have og desuden ekstra altan på 1. sal.
Indeholder i stueplan: entre med garderobeplads, gæstetoilet. Trappe til 1. sal. Opholdsstue i åben forbindelse med spiseplads og åbent køkken. Herfra udgang til dejlig sydvendt terrasse/have.
1. sal: gang, badeværelse med bruseniche, vaskemaskine, tørretumbler. Gulvvarme. Stort rummeligt soveværelse med skabsvæg. Ekstra værelse med skabe og udgang til altan.

De 2 lejligheder på 2. sal har identisk indretning dog kun 1 altan med udgang fra stue/køkken.

Lejligheder sættes i stand og gulve afslibes. Vægge og lofter samt døre og vinduer males i lyse farver. Desuden sættes nyt HTH køkken ind med tilhørende hvidevarer. Gæstetoilet istandsættes med nyt toilet og håndvask, samt vandskuring af vægge. Tilhørende gulvvarme.

Badeværelse renoveres med vandskurede vægge, nyt toilet og håndvask. Etablering af bruseniche samt vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Desuden gulvvarme.

Ejendommen er beliggende i attraktive og rolige omgivelser, tæt ved alle midtbyens faciliteter. Torvet, Gågade, Nørreskoven, lystbådehavnen, den nye Strandpark, Sportsmekka på Gl. Vardevej.

Ved en hurtig beslutning, kan du være medbestemmende med materialevalg m.v.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.