Spurvehøjen 18, 6731 Tjæreborg

Skøn ejendom på hele 175 etagemeter i dejlige Tjæreborg

Nu udbydes denne 175 etagemeter store ejendom i det børnevenlige Tjæreborg.

Ejendommen er yderst velholdt og seneste renovering er køkken og stueafdelingen der i 2007 har fået en stor overhaling. Alt i den afdeling er fra 2007 og fremstår som var det lavet i år. Vedligeholdelsesstanden er i top og sælger har bl.a. efterisoleret med 300 mm. på loftet, fået inddækket skorstenen i zink i 2017, løbende udskiftede vinduer næsten overalt samt zink-tagrender fra 2013 hele vejen rundt.

Kælderniveauet fremstår meget anvendeligt med kombineret badeværelse og vaskerum, samt et par super gode disponible rum med fantastisk lysindfald.

Boligen indeholder, stueplan:
Kæmpe stor og rummelig entré med gulvvarme samt nedgang til kælder. Køkken fra 2007 med gulvvarme, lyse moderne elementer samt gode løsninger. Soveværelse med skabsvæg. Værelse med skabsvæg. Badeværelse med brus, gulvvarme samt masser af skabsplads. Køkkenet er i åben forbindelse til stuen, som har mulighed for etablering af ekstra værelse (jf. plantegning). Stuen har idag en spiseafdeling, en hyggekrog med skøn brændeovn samt en god opholdsafdeling. Fra stuen er der udgang til overdækket terrasse samt skøn sydvendt terrasse med gode læforhold.

Kælder:
Stort fordelingsrum. Badeværelse kombineret med vaskerum med badekar samt installation til vaskemaskine og tørretumbler. 2 rigtig gode disponible rum, hvor sælger idag benytter det ené som værksted. Rummeligt viktualierum med rigtig god plads.

Udvendigt er ejendommen med en garage, gode udhuse samt en nem sydvestvendt have med gode terrasseforhold.

Book en uforpligtende fremvisning og du vil ikke fortryde det.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.