Skrænten 11, 6720 Fanø

Luksus sommerhus med pool og havkig.

Beliggende på Fanø, et af Danmarks mest attraktive turist- og feriemål, for såvel danskere som internationale turister især tyskere, her tilbydes spændende poolhus med stort investeringspotentiale. Huset har gennem de seneste 10 år indbragt ejer netto ca. 120.000,- kr. + strøm, og sikret en fornuftig økonomi ved ca. 30 ugers udlejning og ca. 20 uger til fri afbenyttelse. (bekræftelse kan indhentes hos Dancenter Fanø)

Huset har løbende gennemgået en total modernisering med bl.a. nyere listetag, udvendig maling i smarte sorte/hvide farver, køkken med alt i hvidevarer samt alt indvendigt inventar/møbler/tæpper. Huset fremstår i dag smart og moderne og med en optimal indretning. Her er 4 soveværelser i alt 8 sovepladser samt badeværelse med brus og vaskemaskine samt tørretumbler. Desuden separat poolafdeling med spa, sauna, brusemulighed samt mulighed for direkte udgang til sydvendt terrasse. Desuden tilhørende 4 m2 redskabsrum. Fra terrassen, som er beliggende på et af øens højeste punkter, er der udsigt over store dele af øen og ikke mindst havkig og en utrolig smuk solnedgang i Vesterhavet.

Huset tilbyder hyggelig køkkenafdeling med klinker i åben forbindelse med spiseplads. Hyggelig opholds/ tvstue, alt udført med loft til kip, som giver en dejlig rummelig atmosfære kombineret med et godt lysindfald fra de store vinduer mod vest. Mulighed for indretning af hems, evt. til legeplads for børnene eller overnatning for børn/gæster. Især skal fremhæves en optimal indretning og ingen spildplads. Huset er desuden forsynet med vedligeholdelsesfri plastvinduer. Ligesom huset er beliggende på dejlig højtbeliggende naturgrund på Fanø, der ikke kræver nogen form for tilsyn eller pasning/vedligeholdelse.

Med den nuværende billige rente, netop vedtagne nye regler for sommerhusbelåning, gode skatteregler for udlejning, og den konstant stigende turisttilstrømning, er der her tale om en god og sikker investering i fremtiden - evt. som et alternativ til pensionsopsparing. Tag med på en uforpligtigende fremvisning - Du bliver ikke skuffet - ring og forhør nærmere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.