Vestervejen 10, 6720 Fanø

Indflytningsklar villa i Nordby på Fanø til kun 1.548.000,-

Nu udbydes denne renoverede villa, tæt på den charmerende gågade i Nordby samt tæt på såvel daginstitution, skole, læge, indkøb, vandet og de mange smukke naturområder ved Kikkebjerg mv. samt kun 5 minutters gang fra færgen.

Ejendommen er blevet renoveret i løbet af de seneste år, her skal bl.a. nævnes et helt nyt badeværelse fra 2009 samt et velindrettet og moderne køkken, med elementer fra IKEA, ligeledes fra 2009. Endvidere skal det nævnes at huset er godt energioptimeret med bl.a. hulmursisolering, nyere vinduer og døre fra hhv. 2008 og 2013 med 2-lags energiruder samt Danfoss trådløs centralstyring, så du energivenligt og nemt kan regulere varmen i alle rummene i alle døgnets timer.

Boligen er opført i 2 plan og indeholder:
Velindrettet og moderne bryggers med masser af skabsplads samt installation til vaskemaskine og tørretumbler. Flot badeværelse fra 2009 med bruseniche og gulvvarme i klinker. God stue med plads til såvel spiseafdeling samt hyggeafdeling med brændeovn. samt med trappe op til 1. sal. Værelse som kan benyttes til soveværelse eller til spisestue. IKEA-køkken med gulvvarme samt moderne sorte elementer. Mindre ekstra værelse.

1. salen er indrettet med et kæmpe stort repos, der idag anvendes som et værelse samt et godt ekstra værelse i forlængelse heraf.

Udvendigt fremstår ejendommen flot og velholdt. Foran huset har du en præsentabel forhave med gode terrasseforhold i form af ca. 20 kvm. træterrasse samt et mindre areal med græs. Baghaven er nem at holde og der er ligeledes 18 kvm. garage/udhus, der har mange gode anvendelsesmuligheder.

Huset her har masser af muligheder, såvel i indretning som i udnyttelse, så book en uforpligtende fremvisning - vi tvivler på du vil fortryde det!!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.