Hjerting Strandvej 158, 6710 Esbjerg V

166 m2 velbeliggende villa med gåafstand til sandstrand & indkøbsmuligheder

I Hjerting med gåafstand til bl.a. vandet hvor man har god sandstrand og strandpromenaden ligger denne 166 m2 store et plans villa med dejlig lukket og ugenert have.

Ejendommen er tilbagetrukket fra vejen, så man er ganske ugenert af trafikken. Der er rigtig gode stiforbindelser til skole, indkøb, apotek og bager. Du kan fra baghaven komme direkte ud på stien som f.eks. børnene kan benytte til skole.

Ejendommens indretning og planløsning opfylder manges behov, her er idag bl.a. åbnet op fra køkkenet ind til stuen, hvor der er et godt lysindfald fra store vinduespartier. Her er mange værelser og mulighed for at etablere en seperat forældreafdeling, hvis det er det man ønsker.

Indeholder: Bryggers med god opbevaring-, bord- og skabsplads samt vaskemaskine og tørretumbler. Stort værelse med filtede vægge. Værelse der idag benyttes til kontor. Køkken med lyse elementer og nedgang til mindre installationskælder. Stue med brændeovn og med helt fantastisk lysindfald samt direkte udgang til haven. Stor entré med stilfulde sorte gulvklinker. Pænt gæstetoilet med lyse elementer. Fordelingsgang. 2 gode værelser (Der kan slåes sammen til ét stort, hvis man ønsker dette). Soveværelse med faste skabe. Badeværelse med gulvvarme, kar og bruseniche.

Udvendigt fremstår ejendommen med en solvendt vedligeholdelsesnem have, en god garage, god indkørsel med rigtig gode parkeringsforhold samt sydvendt overdækket terrasseareal - det vil sige, en have hvor hele familien kan nyde hinandens selskab i den milde danske sommer.

Denne villa er med muligheder, så book derfor en fremvisning og se om boligen kan matche jeres ønsker.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.