Aprilvej 1, 6705 Esbjerg Ø

Indflytningsklar villa på lukket vænge

I det populære Andrup og med en beliggenhed helt tæt på naturen, sælges denne meget velholdte villa i 1 plan. Ejendommen ligger på lukket villavej, så der er minimalt med trafik. Man kan komme på cykelstien mod Esbjerg lige udenfor døren.

Ejendommen er meget velholdt og godt udnyttet. Der er muligheder for flere forskellige planløsninger alt efter hvilket behov man har. Haven er sydvendt og har en skøn terrasse med udsigt til dejlig have og skøn natur. Der er kort afstand til skolen og indkøb.

Indeholder:
Bryggers med opgang til loftet og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Stor rummelig soveværelse med faste skabe. Har tidligere været to værelser. Pænt lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Værelse med tæppe. Pænt køkken med god arbejdsplads og mindre spiseplads. Stor rummelig stue med spisestue. Skønt lysindfald da man har vinduer i vinkel mod haven. Der er ligeledes udgang til solvendt terrasse.

Endvidere er der stor garage med elport, flere dejlige terrasser hvor man kan nyde haven og udsigten til den omkringliggende natur og marker.

En ejendom der er et besøg værd og ligger attraktivt i et godt og velfungerende landsbysamfund.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.