Enebærvej 10, 6715 Esbjerg N

136 m2 gennemrenoveret villa med flot tilbygning

I Gjesing med kort afstand til Esbjergs indkøbsmekka, Bilka og grønne områder, ligger denne gennemrenoverede villa i et plan med en ny tilbygning. Ejendommen er med sine tidløse materialer og moderne indretning, en super flot og indflytningsklar villa i skønt område.

Ejendommen har bl.a. nyt kloaksystem, nyt el i hele huset, ny stikledning og der er separatkloakeret. Med andre ord, en ejendom, hvor stort set alt er renoveret. I forbindelse med renoveringen og den nye tilbygning, er der ligeledes nyt tag, nye vinduer, gulvvarme over alt, alt inventar er nyt, da det eneste der er tilbage fra den gamle ejendom er nogle ydrevægge.

Indeholder: Bryggers, hvor installationerne er placeret. Lækkert stort køkken/alrum med HTH elementer. Stue i åbent forbindelse med alrummet. Soveværelse med egen indgang til flot forældrebadeværelse med bruseniche, hængetoilet og håndklædetørre.
3 gode værelser med skabe. Lyst pænt badeværelse med bruseniche og håndklædetørrer.
I alle rum, dog ikke badeværelse, er der flotte laminatgulve. Hele huset har troldtektlofter.

Haven fremstår enkelt og uden det store beplantning, da man så selv kan sætte sit præg. Når vejret tillader det, bliver der sået græs. Der er carport.

En super lækker villa, med god planløsning og som står indflytningsklar - ring for fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.