Knud Rasmussens Vej 16, 6715 Esbjerg N

VELINDRETTET OG INDFLYTNINGSKLAR EJENDOM MED GOD BELIGGENHED

Nu udbydes denne super velindrettede og helt indflytningsklare ejendom.

Ejendommen fremstår i en meget god stand og er lige til at rykke ind i, her kan bl.a. nævnes hvide vandskurede vægge, trægulve fra 2015, næsten alle vinduer er skiftet til energivenlige vinduer, 2 gode badeværelser, et luksuriøs Svane køkken med granitbordplade samt en 28 kvm. stor og særdeles anvendelig udestue, der er bygget op på ny i 2015.

Ejendommen indeholder:
Bryggers med integrerede skabe, håndvask samt installation til vaskemaskine og tørretumbler. Lys fordelingsgang. Badeværelse med god bruseniche, gulvvarme samt flot lyst inventar. 3 gode værelser, alle med indbyggede skabe. Stort moderne køkken-alrum med elementer fra Svane, gulvvarme, alt i hårde- hvidevarer samt meget skabs- og bordplads, fra alrummet er desuden stort vinduesparti med direkte udgang til den solvendte terrasse. God stue med plads til såvel hyggeafdeling som sofaafdeling og med direkte udgang til høj kvalitets-havestue, hvor der er god plads til både ophold og aktiviteter. Kæmpe stort badeværelse renoveret i 2010, med luksus Unoform elementer, spa, bruseniche, væghængt toilet og masser af gulvplads, hvor der selvfølgelig er gulvvarme. Fra badeværelset er direkte adgang til soveværelse med skabsvæg, hvor der ligeledes er direkte udgang til havestuen.

Udvendigt fremstår ejendommen flot, med en præsentabel forhave samt med en vedligeholdesesnem solvendt baghave med masser af flisebelagt terrasseareal.

Endvidere tilhørerne til ejendommen er en god garage med automatisk el-port.

Så søger du en gennemgående god ejendom, i et attraktivt boligområde med stisystemer til både indkøb og skole, så skal du forkæle dig selv med et besøg på denne ejendom.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.