Grundtvigs Alle 5, 3. 4., 6700 Esbjerg

118 KVM. SKØN ANDELSLEJLIGHED MED UDSIGT, ELEVATOR OG MEGET MERE

Nu udbydes denne super dejlige 3-værelses andelslejlighed der er bygget i 2005 og med hele 2 vestvendte altaner - begge med en skøn udsigt over sø og havn samt privat p-plads.

Andelslejligheden fremstår i gode materialer og er beliggende i et skønt område, hvor du næsten er nabo til Lergravssøen og samtidig er i gå/cykelafstand til centrum, Broen, offentlig transport samt indkøb.

Foreningen administreres af professionel administrator og ejendommen har bl.a. elevator, dørtelefon, trappevask, gæsteparkeringspladser, cykelskur, snerydning og vedligeholdelse af grønne områder, som alt det hele er indeholdt i fællesudgiften.

Lejligheden indeholder:
God entre med plads til overtøjet. Rummeligt badeværelse med bruseniche samt lyst inventar. Pænt bryggers med tilhørende vaskemaskine og god skabsplads. Stor stue med et rigtig godt lysindfald og plads til både spise- og opholdsafdeling samt udgang til den ene af 2 altaner. Pænt køkken med elementer fra HTH (der kan åbnes fra køkken til stue hvis det måtte ønskes). Stort soveværelse med faste skabe og udgang til altan med skøn udsigt ud mod havnen. Ekstra værelse ligeledes med faste skabe og i en god størrelse.

Foreningen er finansieret, så boligydelsen fra 2019 ikke ændres de næste mange år - læs mere herom under øvrige vilkår i salgsopstillingen eller ring og spørg.

Denne andelslejlighed er derfor absolut et besøg værd, så book en uforpligtigende fremvisning idag og få selv syn for sagen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.