Gøgevej 43, 6720 Fanø

Arkitekttegnet sommerhus fra 2007, med SMART teknologi.

Nu udbydes dette fantastiske og nybyggede sommerhus fra 2007, hvor man bl.a. får en helt fantastisk udsigt ind mod Esbjerg. Ejendommen er placeret på en skøn naturgrund, med kun 10 minutters cykeltur fra færgen og Fanø´s centrum i Nordby.

Ejendommen er bygget i 2007, hvor der sammen med en arkitekt er skabt dette velindrettede og moderne sommerhus. Her er mange smarte teknologiske detaljer såsom konceptet "SMART HUS". Konceptet er enkelt og lige til at finde ud af, her kan du via en App til din telefon, helt selv styre alt varmen og alarmanlægget i ejendommen.

Boligen indeholder: Entré med god plads til overtøjet. Flot badeværelse med badekar, bruseniche samt med stort skydelågsarrangement, hvor installationer og vaskemaskine og tørretumbler er installeret. Fantastisk køkken-alrum med moderne køkken-elementer, granitbordplade, loft til kip og store vinduespartier på begge sider, hvorfor man her får udsigt i begge retninger. God rummelig stue. Soveværelse med faste skabe og adgang til eget bad med toilet og bruseniche. 2 gode værelser med 2 sovepladser i hver samt fast skab. Stor og hyggelig hems med ovenlysvindue der gør arealet særdeles brugbart.

Udvendigt er grunden anlagt som naturgrund og med et godt skur på 20 kvm. samt gode solvendte terrassearealer med den skønneste udsigt.

SOMMERHUSOMRÅDET
"Rindby" hedder området hvor sommerhuset er placeret, området er beliggende på den smalleste del af Fanø og er et veludbygget og attraktivt sommerhusområde, som bl.a. indeholder hyggelige spisesteder samt et skønt naturareal lige syd for området.

UDLEJNING SAMT INDTÆGT
Området er attraktivt, så hvis man ønsker at fortsætte udlejning, så kan man umiddelbart se frem til en fornuftigt lejeindtægt. Ejendommen er nemlig pt. udlejet igennem Danibo og lejeindtægten i 2017 udgjorde hele kr. 66.000,-. I 2018 udgør den planlagte lejeindtægt, pr. d. 15. april 2018, kr. 45.000,-.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.