Uranusvænget 26, 6710 Esbjerg V

160 kvm. nybygget villa fra 2014, med integreret carport og ugenert have

Nu udbydes denne velindrettede villa med helt lukket vedligeholdelsesnem have med bl.a. flere gode terrasse arealer.

Ejendommen er opført i samarbejde med Huscompagniet og haven er i samme forbindelse blevet flot anlagt med flisebelægning hele vejen rundt om huset, hvor du kan sidde på forskellige tidspunkter på dagen og nyde solen helt ugenert. Udover ejendommen er der bygget 31 kvm. stort isoleret udhus som idag anvendes til bl.a. eget fitnesscenter samt værksted i ét.

Ejendommen er udført med moderne mursten, tegltag, integreret 48 kvm. stor carport samt 10 kvm. redskabsrum i forlængelse heraf. Ejendommen har gulvvarme overalt, HTH-elementer i såvel køkken som bad mv. og internet og fjernsynsudtag i alle værelser samt stue. Fra Uranusvænget kan børnene gå via stisystem til Auraskolen afdeling Sønderris, boldbaner samt daginstitutioner og som forældre har du både Rema 1000 og fakta lige ved hånden.

Boligen indeholder:
Kombineret entré og bryggers med vask, installation til vaskemaskine og tørretumbler samt god skabsplads. Badeværelse med bruseniche og væghængt toilet. 3 gode værelser på hver ca. 14 kvm. Dejligt køkken alrum med klinkegulv samt god plads til stort spisebord og direkte udgang til haven. Fra alrummet er der franske døre ind til god indretningsvenlig stue med direkte udgang til integreret overdækket terrasse. Forældreafdeling med soveværelse med skabsvæg samt direkte adgang til eget bad i samme materialer og ligeledes med bruseniche, væghængt toilet, lidt mere skabsplads samt overskydende plads til evt. puslebord.

Ejendommen er opført i en gennemgående rød tråd, med velholdte elementer og uden skrammer - så du vil derfor næsten flytte ind i et helt nyopført hus.

Hold dig endelig ikke tilbage, vi fremviser helt uforpligtende denne flotte ejendom

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.