Darumvej 104, 6700 Esbjerg

Prisvenlig villa med skøn have og carport

Nu udbydes denne yderst prisvenlige villa.

Ejendommen har med sin beliggenhed og udnyttelse meget at byde på - her er udover en god planløsning bl.a. en god lukket have og en carport lige ved hoveddøren.

Boligen indeholder i stueplan:
Entré med god plads til overtøjet. Stue med flot massivt plankegulv samt god plads til både sofaarrangement og spiseplads. Stort værelse ligeledes med plankegulv. Veludnyttet køkken med lyse elementer og malet trægulv. Fra køkken er der adgang til trappe op til 1. salen.

1. sal: Yderst charmende repos - renoveret i 2017, med loft til kip og originalt trægulv. Badeværelse med badekar og brus. Stort værelse med trægulv. Godt ekstra værelse i forlængelse heraf.

Udvendigt er der flere skure i forlængelse af hinanden med masser af muligheder. Sælger har udnyttet det første skur til etablering af et ekstra toilet samt vaskerum. Haven er velanlagt med masser af gode arealer og en god mulighed for at fortsætte den selvforsynende køkkenhave.

Denne ejendom byder på mange indretningsmuligheder, afhængig af hvad man ønsker. Sælger benytter idag repos til soveværelse, men denne kunne ligeledes udnyttes til et godt kontormiljø. Soveværelset kunne rykkes i stueplan eller i ét af værelserne på 1. sal.
Denne ejendom skal derfor ses og opleves, for at man kan få det optimale indtryk af boligen.

Så er du på jagt efter en god solid villa, til en fornuftig pris, ja så er det her en oplagt mulighed for dig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.