Frodesgade 125F, 1. 2., 6700 Esbjerg

Nyrenoveret lejlighed i midtbyen i ejendom med elevator

I nyrenoveret ejendom med elevator udbydes nu denne flotte lejlighed med tilhørende egen nyopført carport.

Ejendommen er beliggende i dejligt område i midtbyen med god udenomsplads. Her bor man i gåafstand til Esbjergs gågade samt det dejlige naturområde Vognsbølparken.

Lejligheden er beliggende i en flot solid rødstensejendom der er præmieret af Esbjerg Byfond. Der er i forbindelse med nyindretningen af lejlighederne installeret elevator.

Fokus ved indretningen af disse lejligheder har været at skabe nogle moderne og tidssvarende boliger i tidsløst materialevalg, såsom hvide elementer, trægulve, genveksanlæg osv.

Lejligheden er indrettet med flot lyst køkken med hvide elementer fra HTH, lækkert badeværelse med god plads, samt installation til vaskesøjle, gulvvarme, hvide elementer samt bruseniche. Ekstra værelse, samt stort soveværelse med hvid skabsvæg.

Man har sin egen indgang til lejligheden, hvor man ligeledes har sit eget terrasseareal ved indgangsdøren. Endvidere tilhørende godt kælderrum.

DET ER TILLADT AT HOLDE HUSDYR I EJENDOMMEN, LIGESOM DET ER TILLADT AT UDLEJE LEJLIGHEDEN.

Kontakt BoligEsbjerg for en uforpligtende fremvisning.

NB: Billederne i salgsmaterialet er fra da lejlighederne blev udbudt til salg og er derfor ikke kun af den pågældende lejlighed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.