Cort Adelers Gade 25, 1. TV., 6700 Esbjerg

SUPER FLOT 4 værelses lejlighed med 2 altaner

Denne skønne lejlighed er beliggende i midtbyen af Esbjerg og ligger dejligt centralt i forhold til alle midtbyens faciliteter.

Lejligheden indeholder:

Entre med dørtelefon (aflåst hoveddør om aftenen). Dejligt soveværelse med udgang til altan. Ekstra værelse med flotte skydelågsskabe (dette værelse ville sagtens kunne bruges til evt. børneværelse eller kontor). Super flot og eksklusivt badeværelse med lyse klinker, bruseniche, samt medfølgende vaskesøjle, flot inventar, vægophængt toilet, samt gulvvarme.

Lys stue med udgang til skøn altan, som er belagt med flot skibsplankegulv. Fra stue er der åben forbindelse til meget meget flot køkken/alrum, med hvide Svane elementer, samt lækre hårde hvidevarer.

Der er flotte parketgulve, samt flotte lofter med stuk.

Tilhørende både kælder og loftsrum.

Endvidere som et meget stort plus er der parkering i gården (P-kort medfølger).

Lejligheden er beliggende ovenover Havkatten, og Havkatten er en del af ejerforeningen, og skal derfor overholde ordensreglementet ligesom de andre ejer mhs. til ro. Desuden er loftet mellem Havkatten og lejligheden ekstraisoleret. Derfor vil man heller ikke føle sig generet af denne placering.

Bestil en fremvisning og oplev denne skønne lejlighed, samt få bekræftet, at der ikke er nogle gener fra restaurationen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.