Hassellunden 5, 6705 Esbjerg Ø

Indflytningsklar villa på lukket vænge

Her tilbydes indflytningsklar villa med en skøn lukket gårdhave og utrolig stort værksted i forlængelse af garage. Ejendommen ligger med gode stiforbindelser til skole og indkøb, samt tæt ved offentlig transport.

Ejendommen er beliggende på lukket vænge, hvor man har et fælles grønt areal, hvor man kan have fælles arrangementer, leg og hygge. Fra ejendommen er der endvidere kort afstand til ex. motorvejstilkørslen, Esbjergs indkøbsmekka og Bilka.

Indeholder:
Entré. Gæstetoilet med gulvvarme. Stort værelse med skabe med skydelåger. Soveværelse der oprindeligt har været to værelser, så det er nu et stort værelse. Super flot badeværelse fra 2014 med både badekar og bruseniche, gulvvarme og spot i loftet. Bryggers med god plads til vaskemaskine og tørretumbler. Køkken i åben forbindelse til alrum/stue. I stuen er der Viking trægulv og brændeovn og direkte adgang til en stor lys karnap som bliver en del af stuen. Her har man et utroligt dejligt lysindfald pga. alle vinduerne. Her er ligeledes klinker med gulvvarme.

Solvendt gårdhave, hvor man kan gå direkte ind i det store værksted, hvor man har loft til kip og værkstedet er derfor meget rummelig.

En ejendom med god planløsning og med fine udenoms arealer. Skal opleves.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.