Skjoldsgade 96, 2. Z., 6700 Esbjerg

Stor flot lejlighed med altan og elevator, i midtbyen

Centralt beliggende med sydvendt altan og elevator, samt parkering i gården.

Lejligheden er beliggende centralt i Esbjerg med alle ønskelige faciliteter og uddannelsesinstitutioner (Universitetet, University College, Erhvervsakademiet mm.) i cykelafstand. Man bor ligeledes tæt på bl.a: FitnessDK, svømmestadion samt indkøb og gågaden.

Ejendommen er for kun ca. 4 år siden renoveret, da man byggede 8 penthouselejligheder på toppen af bygningen. Ejendommen fik i den forbindelse ny facade, port- og dørsystem, samt elevator. Til ejendommen hører ligeledes parkeringspladser og fælles grønt område som står til fri afbenyttelse.

Ejerforeningen er professionelt administreret af Aunbøl og velfungerende med sund økonomi.

Lejligheden indeholder:
Rummelig entré med flotte mørkegrå klinker med gulvvarme, samt god skabsvæg med hvide skabe. Flot nyere gæstetoilet med pæne elementer samt gulvvarme. Meget stor og rummelig stue med parketgulv samt udgang til solvendt altan. Fra stuen er der åben forbindelse til køkkenet således man har et stort køkken/alrum med rigtig godt lysindfald. Køkkenet er med hvide elementer fra BIGA samt parketgulv. Stort og rummeligt soveværelse med skabsvæg, parketgulv, samt adgang til eget badeværelse. Badeværelset er med lyse klinker, hvide elementer samt bruseniche. I badeværelset er der adgang til et "bryggersrum" hvor der er installeret vaskemaskine samt rigtig god afsætningsplads til esktra opbevaring.

Det er tilladt at erhverve lejligheden som forældrekøb og det er tilladt at holde husdyr.

Book en fremvisning idag af denne flotte lejlighed i midtbyen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.