Fyrvej 6, 6710 Esbjerg V

Skøn murermestervilla tæt ved vandet

I Sædding, med få minutters gang til vandet, ligger denne charmerende villa med dejlig lukket solvendt have. Ejendommen fremstår i en meget flot og moderne stil og står indflytningsklar.

Man kan gå til Sædding centret og der er gode cykelforbindelser helt ind til Esbjerg centrum. Med udsigten til det nye Esbjerg Strand, ligger man super godt og får kort afstand ind til de maritime faciliteter, der er planlagt. Bl.a. lystbådehavn, badeanlæg og andre fritidsaktiviteter som kajak mm.

Ejendommen er velholdt og har bl.a. fået skiftet vinduer og er blevet hulmursisoleret.

Indeholder: Entré med trappe til kælder. Lys stue med vindueskarnap og trægulv og i åbent forbindelse til køkken/alrum. Lækkert køkken/alrum med flot hvidt tidsløst inventar. Fra køkkenet er der trappe til 1. salen. Baggang/bryggers, hvor der er god plads til garderobe og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelse med bruseniche.

1. sal: Repos. Stort soveværelse med synlige bjælker og indgang til pænt lyst toilet. Stort rummeligt værelse ligeledes med synlige bjælker.
Kælder: Disp. rum med mange anvendelsesmuligheder. Opbevaringsrum.

Der er desuden carport og stort redskabsrum/værksted. Lukket have med skøn solgård, hvor man kan nyde sommeren i fulde drag.

Absolut en ejendom der skal ses, hvis man kan lide den charmerende og hyggelige murermesterstil.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.