Darumvej 81, 2. TH., 6700 Esbjerg

2 værelses, med mulighed for 3 værelses, på 66 kvm. & hems på ca. 11 kvm.

Nu udbydes denne regulære og prisvenlige 2 værelses lejlighed, hvor du udover de 66 kvm. lejlighed har et udnyttet loftsareal med ovenlysvinduer og ca. 11 kvm. gulvareal (hems ej godkendt).

Lejligheden har ligeledes mulighed for indretning af et ekstra mindre værelse, der hvor stuen er indrettet idag, såfremt man har behov for dette. Så har man behov for flere adskilte rum, kan den nemt indrettes til en lille 3 værelses lejlighed.

Til lejligheden har man eget kælderrum, en fælles have, fælles cykelskur samt en privat p-plads, hvor kun du har ret til at parkere.

Lejligheden fremstår i en god stand, med en gennemgående rød tråd, et pænt køkken og badeværelse og er derfor lige til at flytte ind i.

Lejligheden indeholder:
Soveværelse med faste skabe. Badeværelse med bruseniche. Køkken-alrum i åben forbindelse til stue. Stue med godt lysindfald. Udnyttet loftsrum/hems, med lysindfald fra 2 ovenlysvinduer, der derfor gør arealet særdeles brugbar.

Er ønsket derfor en lejlighed til få penge, så er dette en oplagt mulighed. Ønsker du at investere er denne lejlighed også en mulighed, her er udlejning nemlig tilladt.

Ring og book en fremvisning på tlf. 4119 4782.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.